مرکز فروش توتون پیپ
خرید پیپ اصل
نمایندگی تفال
بهترین مدل اتو بخار تفال
قیمت زودپز برقی
سنگ تراورتن
خدمات ويزاي شينگن ، تورهاي داخلي و خارجي
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
آرشيو
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :مسترگردش
تاريخ: ۲۲ تير ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۵۱:۰۲

ويزاي آذربايجان 

ويزاي آذربايجان براي سفر به اين كشور الزامي مي باشد . براي سفر به كشور آذربايجان ابتدا بايد اقدام به اخر ويزاي آذربايجان ( ويزاي باكو ) بنماييد . ويزاي آذربايجان به سه شكل سينگل (يكبار ورود) ، دبل (دوبار ورود) و مولتي (چندبار ورود) صادر مي شود . براي دريافت ويزاي توريستي آذربايجان نيازي به حضور مسافر در سفارت نيست ولي براي دريافت ساير ويزاهاي آذربايجان قوانين متفاوت مي باشد .

اكثر كساني كه مي‌خواهند به آذربايجان و باكو سفر كنند يا قصد گرفتن ويزاي آذربايجان را دارند، درگير سؤالات زير هستند:

  • كم‌ترين هزينه سفر به آذربايجان چقدر است؟
  • نياز به وقت سفارت دارم يا ويزاي لب مرز دارد؟
  • گرفتن ويزاي آذربايجان آسان است؟
  • نمي‌شه ويزاي الكترونيكي گرفت؟
  • هزينه ويزاي آذربايجان چقدر است؟

در انتهاي اين مطلب تضمين مي‌كنيم كه شما پاسخ سؤالات خودتان را مي‌گيريد و متوجه مي‌شويد كه ويزاي آذربايجان به شما تعلق مي‌گيرد يا خير.

شرايط اخذ ويزاي آذربايجان

در قدم اول بررسي كنيم كه آيا شرايط اوليه اخذ ويزاي آذربايجان را داريد؟

براي اتباع خارجي و افراد فاقد تابعيت كه قصد سفر به جمهوري آذربايجان را دارند ۲ نوع ويزا صادر مي‌شود: عادي و ترانزيت. مدت اعتبار ويزاي عادي براي يك بار ورود و خروج ۹۰ روز از تاريخ صدور است. البته ويزاي عادي صرف نظر از نوع آن به به دو صورت صادر مي‌شود:

ويزاي يكبار ورود: صاحبان اين ويزا در طول مدت فوق تنها يك بار مي‌توانند به قلمرو جمهوري آذربايجان ورود و خروج داشته باشند.

ويزاي كثيرالورود: مدت اعتبار اين نوع ويزا از زمان صدور حداكثر تا ۲ سال است. صاحبان اين ويزا مي‌توانند در طول مدت اعتبار آن به دفعات به قلمرو جمهوري آذربايجان ورود و خروج داشته باشند.

مدارك ويزاي آذربايجان

در قدم دوم بايد مدارك لازم براي درخواست ويزا را مهيا كنيد. براي تهيه آن‌ها اقدام كنيد چون جواب تأييديه ويزاي آذربايجان، —- روز طول مي‌كشد.

  • دو قطعه عكس ۴*۳ رنگي با زمينه سفيد
  • فرم پرشده تقاضاي ويزا، مطابق نمونه تنظيمي توسط نهادهاي ذيربط دولتي
  • اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار يا مدرك عبور از مرز و كپي از صفحه‌هاي اصلي آن‌ها (گذرنامه كليه متقاضيان در هنگام ارائه درخواست بايد داراي اعتبار حداقل ۶ ماهه باشد، زيرا در غير اين صورت تضميني براي صدور رواديد وجود ندارد).
  • كپي گواهي بيمه پزشكي
  • فرم پرشده دعوت از اتباع خارجي و يا افراد فاقد تابعيت، مطابق نمونه تنظيمي توسط نهادهاي ذيربط دولتي و يا كپي گواهي ثبت دولتي (براي سازمانهاي غيردولتي)، و يا مدركي كه هدف از سفر را ثابت كند.
  • فيش واريزي هزينه صدور ويزا
  • صدور ويزا براي اتباع خارجي و يا افراد فاقد تابعيت كه كمتر از ۱۸ سال سن داشته ولي با گذرنامه جداگانه و بدون همراهي والدين و يا نمايندگان قانوني آن‌ها سفر مي‌كنند، منوط به ارائه كپي گواهي تولد، همچنين كپي اجازه رسمي والدين و يا نمايندگان قانوني آن‌ها و مدارك شناسايي است و كليه اين مدارك بايد به تاييد دفتر اسناد رسمي رسيده باشد.

هزينه اخذ ويزاي آذربايجان

هزينه اخذ ويزاي آذربايجان بستگي به نوع ويزا ، مدت زمان اقامت در آذربايجان و مدت زمان اخذ ويزا بستگي دارد

ويزاي ليبل آذربايجان ۳۵ دلار

ويزاي الكترونيك آذربايجان

  • قيمت ويزاي الكترونيك آذربايجان : ۳۰ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ويزاي آذربايجان : طبق تاريخ پرواز
  • مدت اخذ ويزاي آذربايجان : ۷ روز كاري

 ويزاي باكو (۱ ماهه)

نوع ويزا : ۱ ماهه عادي

قيمت ويزاي باكو : ۳۵ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ويزاي آذربايجان : طبق تاريخ پرواز

مدت اخذ ويزاي آذربايجان : ۳ روز كاري

مدارك مورد نياز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاريخ پرواز) ، يك قطعه عكس رنگي ۳×۴ ، (در صورتي كه براي همراه ويزا لازم است در درخواست كتبي ذكر شود + عكس همراه)

ويزاي باكو فوري

نوع ويزا : ۱ ماهه فوري

قيمت : ۵۷ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ويزاي آذربايجان : طبق تاريخ پرواز

مدت اخذ ويزاي آذربايجان : ۱ روز كاري

مدارك مورد نياز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاريخ پرواز) ، يك قطعه عكس رنگي ۳×۴ تسويه كامل ،(در صورتي كه براي همراه ويزا لازم است در درخواست كتبي ذكر شود + عكس همراه)

ويزاي ترانزيت باكو

نوع ويزا : ترانزيت سينگل

قيمت : ۵۰ دلار

مدت اعتبار ويزاي آذربايجان : طبق تاريخ پرواز

مدت اخذ ويزاي آذربايجان : ۲ روز كاري

مدارك مورد نياز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاريخ پرواز) ، يك قطعه عكس رنگي ۳×۴ ، تسويه كامل (در صورتي كه براي همراه ويزا لازم است در درخواست كتبي ذكر شود + عكس همراه)

ويزاي ترانزيت آذربايجان (دبل)

نوع ويزا : ترانزيت دبل

قيمت : ۷۰ دلار

مدت اعتبار ويزاي آذربايجان : طبق تاريخ پرواز

مدت اخذ ويزاي آذربايجان : ۲ روز كاري

مدارك مورد نياز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاريخ پرواز) ، يك قطعه عكس رنگي ۳×۴ ، تسويه كامل (در صورتي كه براي همراه ويزا لازم است در درخواست كتبي ذكر شود + عكس همراه)

ويزاي آذربايجان سه ماهه

نوع ويزا : ۳ ماهه سينگل

قيمت : تماس بگيريد

مدت اقامت : ۹۰ روز

مدت اعتبار ويزاي آذربايجان : طبق تاريخ پرواز

مدت اخذ ويزاي آذربايجان : ۳ روز كاري

مدارك مورد نياز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاريخ پرواز) ، يك قطعه عكس رنگي ۳×۴ ، تسويه كامل (در صورتي كه براي همراه ويزا لازم است در درخواست كتبي ذكر شود + عكس همراه)

ويزاي يك ساله آذربايجان

نوع ويزا : ۱ ساله

قيمت : ۱۲۲۰ دلار

مدت اقامت : ۱۲۰ روز

مدت اعتبار ويزاي آذربايجان : طبق تاريخ پرواز

مدت اخذ ويزاي آذربايجان : ۷ روز كاري

مدارك مورد نياز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاريخ پرواز) ، يك قطعه عكس رنگي ۳×۴ ، تسويه كامل (در صورتي كه براي همراه ويزا لازم است در درخواست كتبي ذكر شود + عكس همراه)

ويزاي باكو يك ساله (۹۰ روز اقامت)

نوع ويزا : ۱ ساله

قيمت : ۱۰۳۰ دلار

مدت اقامت : ۹۰ روز

مدت اعتبار ويزاي آذربايجان : طبق تاريخ پرواز

مدت اخذ ويزا آذربايجان : ۷ روز كاري

مدارك مورد نياز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاريخ پرواز) ، يك قطعه عكس رنگي ۳×۴ ، تسويه كامل (در صورتي كه براي همراه ويزا لازم است در درخواست كتبي ذكر شود + عكس همراه)

ويزاي باكو يك ساله (۱۲۰ روز اقامت)

 

نويسنده :مسترگردش
تاريخ: ۲۲ تير ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۳۹:۵۵

ويزاي قزاقستان 

ويزاي قزاقستان براي سفر به اين كشور زيبا الزامي مي باشد . اكثر كساني كه مي‌خواهند به قزاقستان سفر كنند يا قصد گرفتن ويزاي قزاقستان را دارند، درگير سؤالات زير هستند:

  • براي كار مي‌تونم به قزاقستان بروم؟
  • ويزاي كاري قزاقستان وجود دارد؟
  • چقدر طول مي‌كشد ويزاي قزاقستان صادر شود؟
  • ويزاي كار تضميني براي قزاقستان وجود دارد؟

در انتهاي اين مطلب تضمين مي‌كنيم كه شما پاسخ سؤالات خودتان را مي‌گيريد و متوجه مي‌شويد كه ويزاي قزاقستان به شما تعلق مي‌گيرد يا خير.

شرايط اخذ ويزاي قزاقستان

در قدم اول بررسي كنيم كه آيا شرايط اوليه اخذ ويزاي قزاقستان را داريد؟

اتباع خارجي مي بايست به كنسولگري هاي جمهوري قزاقستان در كشور مربوطه با به همراه داشتن گذرنامه معتبر، كپي دعوت نامه با شماره پشتيباني رواديد صادر شده در اداره ي كنسولگري وزارت امور خارجه جمهوري قزاقستان: فرم تايپ شده درخواست رواديد، عكس و كپي گذرنامه مراجعه نمايند. ضرورت ارائه مدارك ديگر توسط كنسول در محل تعيين مي گردد.

پس از تحويل مدارك اداره كنسولگري اصل بودن گذرنامه و تاريخ اعتبار آن كه مي بايستي حداقل ۶ ماه بعد از اتمام تاريخ رواديد درخواست شده اعتبار داشته باشد و همچنين درست بودن فرم درخواست رواديد ارائه شده و هدف سفر را كنترل مي نمايد.

چنانچه هدف سفر ملاقات اقوام باشد، شخص دعوت كننده مي بايستي به نمايندگي اداره پليس مهاجرت وزارت كشور جمهوري قزاقستان مراجعه نمايد و در اينصورت دعوت نامه شخصي ثبت شده در ادارات پليس مهاجرت وزارت كشور جمهوري قزاقستان اساس صدور رواديد شخصي جمهوري قزاقستان مي باشد.

در صورت نياز اقامت بيش از ۱۰ روز در قزاقستان ارائه گواهي مبتلا نبودن به بيماري ايدز ضروري مي باشد.

زمان صدور رواديد، ساعت دريافت و تحويل مدارك توسط بخش كنسولگري در محل تعيين مي گردد.

 

مدارك ويزاي قزاقستان

در قدم دوم بايد مدارك لازم براي درخواست ويزا را مهيا كنيد. براي تهيه آن‌ها اقدام كنيد چون جواب تأييديه ويزاي قزاقستان، —- روز طول مي‌كشد.

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عكس ۶ در ۴ با زمينه سفيد و رنگي
  • مشخصات فردي : آدرس محل كار و محل سكونت و شماره تلفن
  • اصل و كپي كارت ملي
  • رزرو بليط

 

هزينه اخذ ويزاي قزاقستان

  • ويزا ۱ ماهه توريستي عادي ۱۶۵دلار آمريكا
  • ويزا ۱ ماهه توريستي فوري ۱۹۵دلار آمريكا
  • ويزا ۱ ماهه تجاري ۲۳۰ دلار آمريكا
  • ويزا ۳ ماهه تجاري ۳۵۰ دلار آمريكا
  • ويزاي توريستي دبل ۲ ماهه عادي ۲۵۵ دلار آمريكا
  • ويزاي توريستي فوري ۲۸۵ دلار آمريكا

 

 


برچسب‌ها: ويزاي قزاقستان،

نويسنده :مسترگردش
تاريخ: ۲۲ تير ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۳۳:۵۰

ويزاي پرتغال 

ويزاي پرتغال براي سفر به اين كشور اروپايي الزامي مي باشد . اكثر كساني كه مي‌خواهند به پرتغال سفر كنند يا قصد گرفتن ويزاي پرتغال را دارند، درگير سؤالات زير هستند:

  • آيا ويزاي پرتغال لغو شده است؟
  • اخذ ويزاي پرتغال چه شرايطي دارد؟
  • ويزاي فوري براي پرتغال وجود دارد؟
  • سفر به پرتغال چه مقدماتي لازم دارد؟
  • براي كار يا اقامت هم ويزا مي‌دهند؟

در انتهاي اين مطلب تضمين مي‌كنيم كه شما پاسخ سؤالات خودتان را مي‌گيريد و متوجه مي‌شويد كه ويزاي پرتغال به شما تعلق مي‌گيرد يا خير.

شرايط اخذ ويزاي پرتغال

در قدم اول بررسي كنيم كه آيا شرايط اوليه اخذ ويزاي پرتغال را داريد؟

جهت ورود به شما ممكن است به يك ويزا و يا گذرنامه نياز داشته باشيد و در بعضي از موارد تنها وجود يك كارت شناسايي ضروري خواهد بود. اتباع اتحاديه اروپا، پرتغال، آندورا، ليختن اشتاين براي ورود به اين كشور تنها به كارت هويت نياز خواهند داشت. براي افراد ديگر، ارائه گذرنامه اي معتبر براي حداقل شش ماه پس از ورود به پرتغال كفايت خواهد كرد.

در هنگام ورود، آنها ممكن است تمكين مالي شما براي امور مالي در طول مدت اقامت را در نظر بگيرند. آنها همچنين ممكن است بليط بازگشت و يا حداقل اثبات استطاعت شما براي خريد را بخواهند.

مدارك ويزاي پرتغال

در قدم دوم بايد مدارك لازم براي درخواست ويزا را مهيا كنيد.

  • يك قطعه عكس جديد رنگي (تمام رخ و با زمينه سفيد).
  • گذرنامه معتبر به همراه كپي امضا شده توسط صاحب گذرنامه ( اعتبار گذرنامه بايد بيشتر از سه ماه از تاريخ پايان رواديد باشد).
  • تكميل فرم درخواست رواديد بطور كامل.
  • كپي كليه رواديدهاي دريافت شده قبلي، از ساير كشورها در طول سه سال گذشته
  • فتوكپي شناسنامه
  • همراه داشتن پاسپورتهاي قبلي كه تاريخ اعتبار آنها تمام شده ويا به هر دليل تعويض شده است.
  • معرفي نامه از محل كار
  • دعوتنامه‌
  • در صورتي‌كه شما نماينده شركت دعوت كننده هستيد: اصل قرارداد نمايندگي و كپي از آن.
  • اثبات همكاري‌هاي گذشته با شركت دعوت كننده يا ساير همكاري‌هاي بين المللي مانند: بارنامه ، اثبات پرداختي ها (پيش فاكتور، پروفرما-اينويس به عنوان اثبات قابل قبول نيست) و يا هر نوع قراردادهاي امضا شده في مابين.
  • در صورت همراه بودن فرزندان با يكي از والدين اجازه رسمي پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستري
  • رزرو هتل و تاييديه آن.
  • بيمه پزشكي مسافرت معتبر جهت كشورهاي عضور شنگن و فتوكپي ان. (حداقل پوشش بيمه مذكور مي‌بايست مبلغ ۳۰,۰۰۰ يورو يا ۵۰,۰۰۰ دلار آمريكا باشد. پوشش بيمه جهت بازگشت به وطن در موارد نياز پزشكي و شامل پوشش جهت كمك‌هاي فوريت پزشكي و معالجه فوري در بيمارستان باشد).
  • رزرو بليط براي سفر به پرتغال و برگشت به ايران.

هزينه اخذ ويزاي پرتغال

هزينه صدور ويزا براي افراد بالاي ۱۲ سال ۶۰ يورو و كودكان بين ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ يورو است. البته در شرايطي خاص مانند كودكان زير ۶ سال، افرادي كه براي اهداف تحصيلي يا تحقيقاتي به پرتغال سفر مي‌كنند وجه مذكور دريافت نمي‌شود.

 


برچسب‌ها: ويزاي پرتغال،

نويسنده :مسترگردش
تاريخ: ۲۲ تير ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۱۹:۳۳

ويزاي بنگلادش 

ويزاي بنگلادش براي سفر به اين كشور الزامي مي باشد. هموطنان عزيزي كه قصد سفر به بنگلادش را دارند در ابتدا بايد اقدام به اخذ ويزا بنگلادش كنند . جهت دريافت ويزاي توريستي بنگلادش نيازي به حضور مسافر نيست ، وكيل و يا نماينده مسافر (آژانس مسافرتي سفرنامه) مي توانند از جانب مسافر اقدام كنند . قوانين دريافت ويزاي تجاري بنگلادش و ويزاي كار بنگلادش متفاوت است . 

اكثر كساني كه مي‌خواهند به بنگلادش سفر كنند يا قصد گرفتن ويزاي بنگلادش را دارند، درگير سؤالات زير هستند:

  • هزينه ويزاي توريستي بنگلادش چقدر است؟
  • هزينه تور بنگلادش چقدر است؟
  • ويزا براي گردشگري در بنگلادش چگونه صادر مي‌شود؟
  • چطور به تور بنگلادش بروم؟

در انتهاي اين مطلب تضمين مي‌كنيم كه شما پاسخ سؤالات خودتان را مي‌گيريد و متوجه مي‌شويد كه ويزا بنگلادش به شما تعلق مي‌گيرد يا خير.

شرايط اخذ ويزاي بنگلادش

در قدم اول بررسي كنيم كه آيا شرايط اوليه اخذ ويزا بنگلادش را داريد؟

در حال حاضر بنگلادش براي ايرانيان فقط ويزاي تجاري صادر مي‌كند كه با ارائه مدارك شغلي مناسب امكان‌پذير است.

بنگلادش هيچگونه ويزاي فوري صادر نمي‌كند

مدارك مورد نياز اخذ ويزا بنگلادش

در قدم دوم بايد مدارك لازم براي درخواست ويزا را مهيا كنيد.

  • اصل پاسپورت
  • ۲ قطعه عكس رنگي ۶ در ۴ رنگي با پ زمينه سفيد
  • گواهي اشتغال به كار و يا جواز كسب و ثبت شركت و يا گواهي اشتغال به تحصيل
  • كپي كارت ملي و شناسنامه

هزينه اخذ ويزاي بنگلادش

هزينه ويزاي شما بستگي به شرايط درخواست متقاضي دارد.

ويزاي تجاري بنگلادش

  • قيمت ويزاي بنگلادش : ۱۷۵ دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ويزاي بنگلادش : طبق تاريخ پرواز
  • مدت اخذ ويزاي بنگلادش : ۱۰ روز كاري

 


برچسب‌ها: ويزاي بنگلادش،

نويسنده :مسترگردش
تاريخ: ۲۲ تير ۱۳۹۷ ساعت: ۰۸:۱۱:۵۵

ويزاي تاجيكستان

 

ويزاي تاجيكستان

هموطنان ايراني كه قصد سفر به كشور تاجيكستان را دارند بايد قبل از سفر خود اقدام به اخذ ويزاي تاجيكستان را بكنند . كشور تاجيكستان به دليل شباهت هاي فرهنگي و فارسي زبان بودن ، طبيعت زيبا ، آثار تاريخي و مردمان مهمان نواز از مقاصد مورد علاقه ايرانيان براي سفر است كه اگر با اين قصد مي خواهيد به تاجيكستان سفر كنيد بايد اقدام به اخذ ويزاي توريستي تاجيكستان بكنيد . اگر هم برنامه سفر تاجيكستان شما مطابق با نوروز مي توانيد تمام آئين هاي سنتي و آواز و شادي و جشن نوروزي را در تاجيكستان تجربه كنيد . خوشبختانه به دليل روابط مناسب ديپلماتيك بين ايران و تاجيكستان ، اخذ ويزاي تاجيكستان براي شهروندان ايراني آسان مي باشد .

شركت سفرنامه اسرارآميز براي آسايش بيشتر مسافران تاجيكستان اقدام به اخذ ويزاي آنلاين تاجيكستان نموده است ، ويزاي الكترونيك تاجيكستان براي افرادي كه قصد سفر با تور تاجيكستان را دارند و افرادي كه خواهان سفرهاي كوتاه مدت و يا انجام مصاحبه در سفارت آمريكا را دارند مناسب مي باشد . ثبت نام ويزاي تاجيكستان به صورت آنلاين انجام مي شود تا مسافران مجبور به مراجعه به سفارت و مصاحبه و انگشت نگاري نباشند .

مدارك ويزاي توريستي تاجيكستان

·         اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار (از تاريخ پرواز)

·         2 قطعه عكس 6 در 4

·         مشخصات فردي (شماره تلفن ، آدرس محل زندگي و شغل)

مدارك ويزاي دانشجويي تاجيكستان

·         اصل پاسپورت

·         اسكن كارت دانشجويي

·         اسكن قرارداد با دانشگاه مربوطه

مدارك ويزاي تجاري تاجيكستان

·         اصل پاسپورت

·         اصل قرار داد با شركت مربوطه در تاجيكستان و يا معرفي نامه شركت با فرم سر برگ دار

انواع رواديد تاجيكستان

·         ويزاي توريستي تاجيكستان عادي (1 ماهه – يكبار ورود)

·         ويزاي توريستي تاجيكستان فوري (1 ماهه – يكبار ورود)

·         ويزاي توريستي تاجيكستان 45 روزه عادي

·         ويزاي توريستي تاجيكستان عادي (دوبار ورود)

·         ويزاي توريستي تاجيكستان فوري (دوبار ورود)

·         ويزاي تجاري تاجيكستان

·         ويزاي دانشجويي تاجيكستان

 

ويزاي الكترونيكي تاجيكستان

·         قيمت ويزاي الكترونيكي تاجيكستان : 3/500/000 ريال

·         مدت اعتبار ويزاي تاجيكستان : طبق تاريخ پرواز

·         مدت اخذ ويزاي تاجيكستان : 3 روز كاري


برچسب‌ها: ويزاي تاجيكستان،

نويسنده :مسترگردش
تاريخ: ۲۲ تير ۱۳۹۷ ساعت: ۰۷:۳۵:۴۹

ويزاي ژاپن

ايرانياني كه قصد سفر به كشور ژاپن را دارند در ابتدا بايد درسافت ويزا اقدام كنند . براي اخذ ويزاي ژاپن احتياجي به حضور مسافر در سفارت نيست ( نيازي به مصاحبه و انگشت نگاري نمي باشد ) البته اين فقط براي اخذ ويزاي توريستي ژاپن مي باشد و براي اخذ ويزاي تحصيلي ژاپن ، اخذ ويزاي كاري تجاري ژاپن ، اخذ ويزاي كاري ژاپن و ساير انواع ويزاهاي ديگر حضور شخص متقاضي در سفارت الزامي مي باشد . شايان ذكر است مدت زمان ويزاي توريستي ژاپن ۳ ماه مي باشد كه مي توان آن را براي ۳ ماه ديگر نيز تمديد كرد . همچنين بايد به اين نكته نيز اشاره كرد كه زمان اخذ ويزاي توريستي ژاپن در صورت كامل بودن مدارك ۱۵ روز كاري است .

مدارك لازم ويزاي توريستي ژاپن 

  • پاسپورت متقاضي ويزاي ژاپن
  • يك نسخه فرم تقاضاي ويزا
  • يك قطعه عكس سايز ۴٫۵در ۴٫۵ با زمينه سفيد كه بيشتر از ۶ ماه نگذشته باشد
  • برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
  • شناسنامه متقاضي ويزا (به همراه ترجمه انگليسي و رسمي آن )
  • مداركي كه توانايي پرداخت هزينه هاي سفر متقاضي را تاييد نمايند
  • گواهي رسمي درآمد ( چنانچه متقاضي درآمد ثابت ندارد پرينت كاركرد سه ماه اخير حساب بانكي نيز قبول مي باشد )

قيمت ويزاي ژاپن

هزينه ويزاي ژاپن همراه با ۴ شب اقامت در هتل ، ۱۱۰۰ دلار در اتاق دبل و ۱۴۰۰ دلار در اتاق سينگل مي باشد . شايان ذكر است سپردن ضمانتنامه بازگشت ضروري مي باشد .

 


برچسب‌ها: ويزاي ژاپن،

نويسنده :مسترگردش
تاريخ: ۲۲ تير ۱۳۹۷ ساعت: ۰۷:۲۸:۵۳

ويزاي ويتنام

جهت سفر به ويتنام در ابتدا نياز به اخذ ويزاي ويتنام داريد . ويزاي توريستي ويتنام به دو صورت فوري و عادي صادر مي شود كه هر كدام قوانين خاص خود را دارد . در حال حاضر براي ايرانيان تنها ويزاي توريستي عادي ويتنام صادر مي شود . كشور ويتنام براي صدور ويزاي توريستي براي اتباع ايراني مقررات سخت و دست و پاگيري ندارد اما اين به معناي لغو ويزا نمي باشد و ممكن است سفارت ويتنام در تهران پس از بررسي مدارك به شما ويزا ندهد كه البته به ندرت اين اتفاق ميافتد . شايان ذكر است ويزاي ويتنام داخل پاسپورت  ضميمه مي شود . همچنين بايد توجه داشته باشيد ويزاي توريستي ويتنام از زمان ورود به ويتنام داراي ۱ ماه اعتبار مي باشد .

شرايط اخذ ويزاي ويتنام 

در قدم اول بررسي كنيم كه آيا شرايط اوليه اخذ ويزاي ويتنام را داريد؟

بررسي اوليه‌ مدارك براي صدور ويزا دو يا سه هفته طول مي‌كشد و اين فرآيند در يك ماه تمام مي‌شود. به طور كلي ممكن است ويزا خيلي زود صادر شود يا مدت بيشتري طول بكشد.  معمولا تائيديه‌ي ويزاي ورود پس از ۶ تا ۸ روز كاري اعلام مي‌شود.

نيازي به ارائه سند ملكي نيست.

مدت ويزاي ويتنام حداكثر ۱ ماه و مطابق با زمان بليط رفت و برگشت صادر مي‌شود.

مدارك ويزاي ويتنام

در قدم دوم بايد مدارك لازم براي درخواست ويزا را مهيا كنيد. براي تهيه آن‌ها اقدام كنيد چون جواب تأييديه ويزاي ويتنام، —- روز طول مي‌كشد.

  • فرم درخواست ويزا
  • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل ۸ ماه اعتبار و يك صفحه خالي
  • يك قطعه عكس ۶*۴ رنگي، با زمينه سفيد، بدون روتوش و بدون عينك
  • كپي كارت ملي و كپي صفحه اول شناسنامه
  • فرم تكميل شده درخواست ويزا
  • گواهي تمكن مالي با گردش حساب ۳ ماهه يا ترجمه (غيررسمي) گواهي اشتغال به كار*
  • بليط رفت و برگشت
  • رزرو هتل

هزينه اخذ ويزاي ويتنام

هزينه صدور ويزاي توريستي عادي ويزا ۱۴۵ دلار است و هزينه ويزاي توريستي فوري ۱۶۰ دلار است.

 


برچسب‌ها: ويزاي ويتنام،

نويسنده :مسترگردش
تاريخ: ۲۲ تير ۱۳۹۷ ساعت: ۰۷:۱۴:۲۴

ويزاي مكزيك 

ويزاي مكزيك لازمه ورود به اين كشور زيبا مي باشد . جهت سفر به مكزيك داشتن ويزاي توريستي مكزيك الزامي مي باشد . شخص مسافر و يا نماينده وي (آژانس مسافرتي سفرنامه) مي توانند براي اخذ ويزاي توريستي اقدام نمايند البته اين مورد را بايد در نظر داشت كه در زمان بررسي مدارك مصاحبه نيز انجام مي شود . 

اكثر كساني كه مي‌خواهند به مكزيك سفر كنند يا قصد گرفتن ويزاي مكزيك را دارند، درگير سؤالات زير هستند:

  • چطور به مكزيك سفر كنم؟
  • براي كار چطوري ويزا بگيرم؟
  • ويزاي توريستي مكزيك چقدر زمان مي‌برد؟
  • شرايط مهاجرت به مكزيك چيست؟

در انتهاي اين مطلب تضمين مي‌كنيم كه شما پاسخ سؤالات خودتان را مي‌گيريد و متوجه مي‌شويد كه ويزاي مكزيك به شما تعلق مي‌گيرد يا خير.

شرايط اخذ ويزاي مكزيك

در قدم اول بررسي كنيم كه آيا شرايط اوليه اخذ ويزاي مكزيك را داريد؟

امور مهاجرت در بدو ورود شما به مكزيك از شما مدارك زير را درخواست مي‌كند:

  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • ويزاي معتبر با اقامت دائم يكي از كشورهاي آمريكا، كانادا، ژاپن، بريتانيا يا كشورهاي حوزه شينگن
  • فرم FMM كه بدرستي پر شده باشد (در لحظه ورود يا در طول پرواز به شما داده مي‌شود)
  • بليط رفت و برگشت يا پرواز بعدي يا رزرو هتل
  • مداركي كه هدف سفر شما را اثبات مي‌كند (سفر، دعوت‌نامه شركت، قرارداد شركت و..)
  • اثبات وضعيت مالي

هزينه اخذ ويزاي مكزيك

در صورتي كه قبلا سابقه دريافت ويزاي شينگن را نداشته‌ايد، بايد مبلغ ۳۵۰ دلار بابت ضمانت بازگشت پرداخت نماييد .

ويزاي توريستي مكزيك

قيمت ويزاي توريستي عادي مكزيك : ۱۵۰دلار

مدت اقامت در مكزيك با ويزاي عادي : طبق بليط و ويزاي اخذ شده مي باشد

مدت اعتبار ويزاي عادي مكزيك : طبق تاريخ پرواز

مدت اخذ ويزاي عادي مكزيك : ۲۵ روز كاري

 


برچسب‌ها: ويزاي مكزيك،

[ ۱ ]